Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz zapiekany z ziemniakami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 500 gram
śmietana 500 mililitrów
ziemniaki ugotowane całe gram

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz zapiekany z ziemniakami

Ziemniaki kroimy w plastry układamy na dnie naczynia do zapieknia, dorsza przyprawiamy obsmażamy na złoty kolor, układamy rybe na ziemniakach, śmietanę przyprawiamy sola i pieprzem zaleamy rybe pieczemy 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak