Sposób przygotowania

Jak już znudzą się nam paluszki rybne podsmażane na chrupko, proponuje podać je tak.
Paluszki rybne usmażyć na złoto na oliwie . W garnuszku roztopić masło , wsypać koper i pietruszkę .Włożyć ser i mieszając doprowadzić do roztopienia sera . Wlać śmietankę . Zagotować . Doprawić do smaku sosem sałatkowym i cukrem.
Podawać z ziemniakami z wody , surówką .Ja sos podaję osobno bo jak się wyleje sos na paluszki rybne to nie wyglądają szczególnie apetycznie , a tak każdy może sobie wziąć kleks sosu na talerz i maczać w nim ziemniaki i rybę .
Paluszki rybne bardzo dobrze komponują się ze smakiem sosu serowo-ziołowego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super przzepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    szybko i pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !