Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapitański ser

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

plaster zółtego sera 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapitański ser

Plaster sera obtaczamy w jajku i panierce smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Można smażyć na patelni lub lepiej i szybciej we frytkownicy na głęgokim tłuszczu.
Poczekać, aż panierka sie zarumieni na złoty kolor.
Podawać lekko polane żurawiną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 01.07.2011 07:22
żurawina w tym przepisie brzmi doskonale

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak