Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Serca dokładnie myjemy i oczyszczamy. Następnie rozgrzewamy tłuszcz i wkładamy serca. Smażymy ok 5-7 min, co jakiś czas mieszając. Dodajemy wodę, czosnek pokrojony w plasterki, przyprawy i dusimy ok 10 min. Śmietanę mieszamy z mąką i dodajemy do sosu cały czas mieszając, by nie powstały grudki. Doprowadzamy do wrzenia a następnie podajemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż po prostu przepada za takimi gulaszami. Niebo w gębie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a ja myślałam, żę ludzie nie lubią serduszek. U mnie cała rodzina zajada sie takim gulaszem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Zawsze szukałem dobry przepis na Gulasz Drobiowy i myślę, że znalazłem... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    przepyszny gulasz dziękuje bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    moja siostra uwielbia serca:)Zachwycałaby się tym gulaszem
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !