Sposób przygotowania

Liście szpinaku należy opłukać, sparzyć wrzątkiem i osuszyć. Następnie formować z niego niewielkie kulki, układać je w naczyniu żaroodpornym. Oliwę wymieszać z posiekanym czosnkiem. Polać nią szpinak, oprószyć Kucharkiem, a następnie posypać startym parmezanem. Kulki zapiekać przez około 30 minut w nagrzanym do 180 stopni piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    to musi fajnie wyglądać
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szpinak coraz częściej gości u mnie w kuchni
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !