Sposób przygotowania

Mięso kroimy na małe kawałki , i miksujemy z masłem ,zieloną pietruszką, musztardą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodatki do tego powinny być o zdecydowanym ostrzejszym smaku.Mięsko do tego można wykorzystać z poprzedniego dnia i może to być drób ,jak też i inne

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ładnie wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    Lubię wszelkiego rodzaju pasty
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Za sam wygląd 5+
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajna i ładnie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Prosta i fajna pasta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    I do tego chrupiąca bułeczka, mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !