Sposób przygotowania

Rybkę rozmrażamy. Fileta kroimy na pół. Każdą część posypujemy do smaku pieprzem oraz solą i skrapiany sokiem z cytryny. Pozostawiamy na ok 3 min. Po tym czasie obtaczamy kawałki w mące, strzepując jej nadmiar, a następnie w jajku i w bułce tartej. Smażymy z obu stron. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię mintaja, smaczna ryba, a odpowiednio przyrządzona smakuje wyśmienicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Mniam, lubię go.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    nie ma to jak dobra rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Zdrowa rybka.
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię taką panierowaną rybę
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Idealny obiad na piątek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !