Sposób przygotowania

Płaty śledziowe należy wymoczyć i osuszyć. Grzyby wymoczyć w wodzie i posiekać. Cebulę posiekać drobno i podsmażyć na oleju, gdy będzie miękka, dodać do niej grzyby i podsmażyć całość, aż grzyby zmiękną. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Po wystudzeniu smarować tak przygotowaną mieszanką płaty śledziowe, zwijać je w ruloniki i spinać wykałaczkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Aż ślinka cieknie, uwielbiam takie śledzie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    Są naprawdę super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie przepisy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    To przepis dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !