Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i ogórków

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i ogórków

Składniki:

wędzona makrela 1 sztuka
cebulka dymka 2 sztuki
ogórki konserwowe 2 sztuki
jaja 4 sztuki
śmietana 2 łyżki
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżki
sól
pieprz

Wykonanie:

Ogórki obieramy i staramy się je dokładnie odcisnąć. Z ryby usuwamy ości. Wszystkie składniki miksujemy lub kroimy w niewielkie kawałki (wg uznania). Dodajemy śmietanę, majonez, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pacia 31.08.2011 10:08
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak