Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SMAŻONE JELCE

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

RYBY JELCE 10 SZT
mąka 2 SZKLANKI
olej 2 SZKLANKI

Przepis i sposób przygotowania na: SMAŻONE JELCE

Ryby oskrobać, wypatroszyć, obciąć głowy, posolić. Obtoczyć w mące i smażyć zanurzone w oleju, aż do zarumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta38 27.07.2011 22:01
extra
Grazyna0211 17.03.2011 13:16
super takie rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak