Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa włoska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 4 kromki
białe wino 3 łyżki
sól
pieprz
żółty ser
rosół 1 l
jajko 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa włoska

Bułkę zrumienić w piekarniku. Rosół podgrzać, dodać wino. Na talerzu położyć grzankę, wlać dwie łyżki wazowe rosołu, wbić na wierzch 1 jajko i posypać startym żółtym serem, solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krzyniu1984 04.10.2010 08:36
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak