Sposób przygotowania

Pomidor i cebulę kroimy w plastry, paprykę na kawałki, solimy. Kiełbasę kroimy w grube plastry. Nadziewamy na patyczki do szaszłyków na przemian warzywa i kiełbaski, starając się mieszać gatunki i kolory. Obsypujemy przyprawą do grilla i smażymy na grillu po około 10 min z każdej strony.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne na grilla!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    fajny pomysł na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ANITA15

    apetycznie wygląda i musi smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    już nie mogę się doczekać lata,żeby takie zrobić!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    takie wspomnienie letnich wypadów na grilla :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    super i takie apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !