Sposób przygotowania

Żółtka trzemy na tarce o małych oczkach. Dodajemy mąkę, cukier, margarynę i zagniatamy. Z gotowego ciasta tworzymy rożki, układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w temp. 180\'C ok 20 min na złoty kolor. Gotowe można posypać cukrem pudrem. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    prosty przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prosty a jaki dobry ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    MMMMMMMMMMMMMMM
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !