Sposób przygotowania

Bulion zagotowujemy, następie dodajemy do niego tarty chrzan i musztardę. Sos gotujemy, gdy zagotuje się zaprawiamy go śmietaną i mąką, następnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dodajemy posiekaną drobniutko natkę pietruszki. Sos bardzo fajnie komponuje się z daniami mięsnymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super do pieczonego mięska
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo przydatny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny sosik do mięska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !