Sposób przygotowania

Liście kapusty myjemy i kroimy w cienkie paseczki. Nadmiaru wody nie musimy wycierać - powstanie z niego sos.

Kolby kukurydzy kroimy w krążki, cebulę i paprykę w kosteczkę, a z pomidora najpierw usuwamy środek, a dopiero potem kroimy w nieduże kawałki.

Składniki mieszamy i polewamy 1,5 łyżki oliwy z oliwek, posypujemy łyżeczką ulubionej mieszanki przyprawowej lub własną kompozycją przypraw. Dokładnie mieszamy i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dabre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !