Sposób przygotowania

Zagotować kostki rosołowe w litrze wody. Wkroić kapustę białą i poszatkowaną marchewkę i pokrojona w kostkę kiełbasę. Dodać przyprawy i gotować 10 minut. Wkroić ziemniaki pokrojone w kostkę. Dodać przecier pomidorowy. Doprawić przyprawami do smaku.

Spróbuj również

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo dobry! polecam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczny i delikatny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !