Sposób przygotowania

Budyń ugotować według opisu na opakowaniu i ostudzić. Jak będzie zimny to zmiksować z nim masło. Galaretkę ugotować i schłodzić. Spody do babeczek wyłożyć na tackę. Na każdą kłaść łyżeczkę konfitury. Na nią łyżkę masy budyniowej. Na wierzch kłaść plasterek banana i połówkę winogrona. Polać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    piękne wyglądają
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ooo.. pyszne!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    śliczne i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    smakowite
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mniam!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały i szybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !