Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka z bryndzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5 papryk
pół szklanki śmietany
40 dag bryndzy
oliwa
szczypiorek
pieprz, sól
jajko 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: papryka z bryndzą

Papryki rozkroić na połowy, oczyścić, umyć i osuszyć. Ser rozgnieść widelcem, dodać roztrzepane jajka, śmietanę, posiekany szczypiorek i przyprawić. Papryki napełnić farszem i wyłożyć je do posmarowanej oliwą formy. Piec ok 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni aż do momentu uzyskania ładnego złotawego farszu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 21.04.2011 10:15
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak