Sposób przygotowania

Gotujemy kisiel wg przepisu producenta. Jabłko ścieramy na grubych oczkach tarki i dodajemy do kisielu z rodzynkami w ostatniej fazie gotowania.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    do tego biszkopcik i jest superowy deserek!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    szybki i smaczny deser dla maluszka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubmy i kisielek
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    prosto i smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    mniam,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    poleacm
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    taki,ale bez rodzynek pamietam z dziecinstwa mmmmm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    trzeba b?dzie wypróbowa? :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie robiłam kiślu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !