Sposób przygotowania

Bulion wymieszać z zeszkloną cebulką i podsmażonym boczkiem. Do każdej porcji dodać grzanki. Pycha!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    esencja Francji!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    nigdy nie jadlam takiej zupy ciekawe czy mi zasmakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    moi znajomi ją uwielbiają- jest pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajna ta zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    muszę koniecznie takiej spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    jedna z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !