Sposób przygotowania

Buraki ugotować następnie zetrzeć na tartce o grubych oczkach. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Składniki zalewy przygotować w garnuszku i gotować je 7 minut. następnie dodać cebulę, paprykę i też gotować ok. 7 minut. wrzucić buraki i gotować 10 minut. wkładać gorące do słoików odwracać do góry dnem i zostawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię takie buraczki, zawsze robię je na zimę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    jak zawsze dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !