Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia oraz ocet i pianę z białek. Upiec biszkopt.
Przygotować wkładkę kokosową: 5 białek ubić z 1 szklanką cukru dodać 20 dag wiórek kokosowych i 1 łyżkę tartej bułki. Upiec.
Przygotować krem: ½ szklanki cukru pudru utrzeć z 1 kostką masła roślinnego na końcu dodając ¾ szklanki śmietany.
Układać : biszkopt, krem, wkładka kokosowa i na wierzch dowolna polewa.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ciasta kokosowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    biatriss

    ;) pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !