Sposób przygotowania

Na rozgrzanym maśle rumienimy posiekaną cebulę i podpiekamy kabanosy pokrojone w kosteczkę. Kiedy już wszystko nam się zarumieni, dodajemy jajka, doprawiając do smaku. Na końcu dodajemy posiekany szczypiorek. Podawać na gorąco z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam jajecznicę z dodatkami z kabanosem nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Mniam, aż mi ślinka cieknie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pycha
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie taka wszyscy przepadają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    a ja lubię jajecznicę z kurkami
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kitka

    muszę sobie taką zaserwować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Śniadanie - pierwsza klasa!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Dodatki na bogato - pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne sniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !