Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kabanosem, cebulką i szczypiorkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
kabanos 2 sztuki
cebula 1 sztuka
Szczypiorek cienki 1 pęczek
kucharek, pieprz do smaku
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kabanosem, cebulką i szczypiorkiem

Na rozgrzanym maśle rumienimy posiekaną cebulę i podpiekamy kabanosy pokrojone w kosteczkę. Kiedy już wszystko nam się zarumieni, dodajemy jajka, doprawiając do smaku. Na końcu dodajemy posiekany szczypiorek. Podawać na gorąco z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 21.01.2012 20:44
pyszne sniadanie
bami 26.12.2011 13:34
Dodatki na bogato - pycha :)
Kopiko1983 06.12.2011 20:48
Śniadanie - pierwsza klasa!!!
kitka 17.03.2011 14:53
muszę sobie taką zaserwować;)
anja3107 07.10.2010 09:54
bardzo fajna
Jolanta40 07.10.2010 08:55
a ja lubię jajecznicę z kurkami
iwa643 06.10.2010 07:27
robie taka wszyscy przepadają
ewelina63 05.10.2010 15:13
pycha
RenataZ-et 04.10.2010 21:49
Mniam, aż mi ślinka cieknie :)
lucyna15
lucyna15 03.10.2010 21:33
super
matii6 03.10.2010 20:29
uwielbiam jajecznicę z dodatkami z kabanosem nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak