Sposób przygotowania

Każdą kromkę chleba smarujemy z jednej strony masłem. Na 4 kromkach z nieposmarowanej strony kładziemy plaster szynki, sera i 2 plasterki jajka. Przykrywamy drugą kromką. Masło ma być po zewnętrznych stronach kanapek. Opiekamy w opiekaczu aż nabiorą złotego koloru. Na koniec polewamy sosami, np. keczupem lub sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniutko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świtne dla dzieci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !