Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 główki
por (biała część) 1/2
Kwas cytrynowy Prymat
cukier
sól
smietana 18% 2 łyżki
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty

Kapuste zetrzeć na tarce jarzeniowej. Por drobno posiekać, wymieszać z kapustą. Śmietanę wymieszać z majonezem dodać do warzyw i doprawić do smaku według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 02.05.2011 08:28
lubię taka
Smakosz6 24.12.2010 20:25
mniam
Emilia22 27.10.2010 11:15
surówka jak się patrzy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak