Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, myjemy i kroimy w plasterki. Podsmażamy na oleju razem z cebulą pokrojoną w piórka. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Jajka gotujemy na twardo. Pieczarki i jajka siekamy (możemy użyć rozdrabniacza), a następnie mieszamy z łyżką majonezu. Na krótszym brzegu szynki układamy wałeczek nadzienia i rolujemy. Podajemy przyozdobione pietruszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wyglądają pięknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    tez robie roladki z szynki, ale z innym nadzieniem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    fajne przekąski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !