Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu z sosem vinegre

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 mała główka
marchewka 2 sztuki
por 2 sztuki
cebula 1 główka
sos vinegre 1 opakowanie
seler po 1 sztuce
jabłko po 1 sztuce

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu z sosem vinegre

Kapustę włoską drobniutko posiekać; pora i cebulę pokroić na cieniutkie półplastry; marchew, seler i jabłko zetrzeć na tartce. Wszystkie składniki wymieszać i polać sosem vinegre przygotowanymi wg przepisu na opakowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 30.04.2011 08:14
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak