Sposób przygotowania

Na połowie placka tortilla układamy 5 plastrów salami oraz 2 plastry sera, a następnie smarujemy je sosem chrzanowym. Sałatę szarpiemy na kawałki, mieszamy z papryką pokrojoną cienkie pół-plasterki i układamy na wierzchu. Całość rolujemy od strony nadzienia. Z gotowej „rolady” ostrym nożem odcinamy kolejne porcje i przebijamy na wylot wykałaczką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    smacznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne, kolorowe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    akurat na spotkanie w karnawale!
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Cudne! Kolorowe i z pewnością przepyszne!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Piękne,kolorowe i smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Super! Bardzo podoba mi się ten pomysł. Będę takie robić na imprezy :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pięknie - kolorowo i apetyczne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ale kolorki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Pysznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    świetnie się prezentują! muszę spróbować;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !