Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebula faszerowana grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

8 dużych cebul
20 g grzybów
natka pietruszki
tłuszcz
śmietana
sól, pieprz
ryż 80 g

Przepis i sposób przygotowania na: cebula faszerowana grzybami

Cebuleobrac, sciac wierzchy i wydrazyc srodki specjalna lyzka, pozostawic grube scianki, zalac wrzaca woda. Pozostawic 4-5min-odcedzic i posypac przyprawami.
Grzyby namoczyc, ugotowac i posiekac w paski. Ryz ugotowac. Polaczyc natke, ryz, grzyby doprawic do smaku. Napelnic farszem cebule. Ulozyc w naczyniu i upiec. Pod koniec pieczenia zalac smietana.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 03.10.2010 22:54
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak