Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.

Następnie przekrawamy jajka na pół, a połowę żółtek wydłubujemy do miseczki (druga połowa nie będzie nam potrzebna).

Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki i podsmażamy z cebulą pokrojoną w piórka i szczyptą pieprzu oraz soli. Następnie dusimy pod przykryciem 5-10 minut, żeby pieczarki oddały nadmiar wody.

Gotowe pieczarki odstawiamy do wystygnięcia, po czym siekamy w jak najdrobniejszą kosteczkę.

Mieszamy za pomocą widelca z połową żółtek, a następnie nakładamy porcje nadzienia
w miejsca po żółtku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakie ciekawe połączenie,super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    takich jeszcze nie robiłam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo dobre!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Moje ulubione:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Akurat niedawno szukałam przepisu na taki farsz do jajek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha pycha pycha :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    super przystawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !