Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 125 g
jajko 1 szt.
cukier puder 6 łyż.
kakao 5 łyż.

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

Jajko ubijamy na parze z cukrem i kakao, dodajemy między czasie porcjami roztopioną margarynę. Gotową czekoladą polewamy ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak