Sposób przygotowania

Ser pokroić w kostkę lub powycinać ozdobnie . Poukładać w słoiczku przesypując odrobiną przyprawy ( lub pieprzu ) .Włożyć w słoiczek papryczkę i czosnek . Zalać olejem i zostawić zamknięty w lodówce na tydzień .
Używać do koreczków, sałatek .
Wycinałam ser foremką do dekoracji .Resztę sera rozdrobniłam i użyję do zapiekanek lub na pastę serową .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo ciekawe. Ja przygotowuję kozi ser w oleju z dodatkiem ziół, czosnku oraz papryczki chili i też jest przepyszny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawy przepis! A te serduszka super wyglądają!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ser uwielbiam pod każdą postacia a za serduszka dała bym 10000 punktów :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !