Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane naleśniki z nadzieniem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

naleśniki dowolna ilość
Panierka:
starty ser kostka
groszek puszka
kukurydza puszka
kiełbasa 2 laski
majonez 5 łyżek
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane naleśniki z nadzieniem

Wszystkie składniki (ser, groszek,...) mieszamy w misce i łączymy ze sobą. Nakładamy na naleśnik, zginamy go w półokrąg. Panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażmy na patelni aż do zarumienienia. Możemy jeść wraz z sosami, dipami lub po prostu keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak