Sposób przygotowania

Opłukane mięso posypac pieprzem i solą . Natrzec rozmarynem i podsmażc na 3 łyżkach rozgrzanego oleju . Zalac bulionem i dusic 50 min . Obrac cebule , umyc i pokroic na cwiartki . Umyc i obrac marchew Pozostały olej wraz z masłem rozgrzac a następnie podsmażyc cebulę , potem marchew . Warzywa wrzucic do duszonego mięsa . Mięso pokroic w plastry . Warzywa doprawic do smaku solą , pieprzem i sokiem z cytryny

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    tez taka robie,pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam taka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo smaczne danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Bardzo lubię mięso z warzywami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pychotka,jestem mięsożerny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a co na to wieprzowina ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    musi być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    też takie robię polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    lucyna8

    Da się zjeść
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nero

    TAK TRZYMAĆ

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !