Sposób przygotowania

Utrzeć masło z cukrem i cukrem waniliowym. Do masy dodać jajko, mąkę, migdały i całość wymieszać. Ciasto przepuścić przez maszynkę do mięsa z założoną nakładką do ciastek. Piec na natłuszczonej i posypanej mąką blasze w temp. 180 stopni przez 25 min. Wystudzone ciasteczka zanurzyć do połowy w polewie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Proste i smaczne ciasteczka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !