Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w kosteczkę i smażymy na patelni. Gdy część soków wyparuje wrzucamy całe żółtka jaj i dokładnie mieszamy. Smażymy jeszcze kilka minut ciągle mieszając. Wykładamy na talerz i posypujemy gomasio.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ładny kolor jajecznicy:) z samych żółtek nigdy nie robiłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda apetycznie:}
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    hehehe :o) Takie wyszło. Do zdjęć nie mam smykałki ;o)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    a co białka zjadła Emi?;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !