Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z mięsa gotowanego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ugotowany kawałek mięsa 500 gram
cebula biała 1 sztuka
sól i pieprz do smaku
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z mięsa gotowanego

Ugotowane mięso mielimy i łączymy z drobno posiekaną i podsmażoną cebulką,rozkłóconym jajkiem i przyprawami.Stanowi idealny farsz do krokietów,pyz itp.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 26.06.2011 14:22
pycha
Jolanta40 07.10.2010 08:56
do czego ten farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak