Sposób przygotowania

Sałatę rzymską porwać na kawałki. Oliwę rozgrzać na patelni i podsmażyć na niej czosnek i pokrojoną w kostkę bułkę paryską. Oliwę, sos Worcester, żółtka jaj, kapary i anchois zmiksować ze sobą, doprawić do smaku solą i pieprzem. Liście sałaty ułożyć w półmisku, polać sosem i posypać startym parmezanem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna tylko skad sos worcester wziac?nie widzialam w sklepach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam :) Kasiu są do kupienia w większych sklepach ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    sałateczka pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !