Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka paprykowo-pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

100g pieczarek
200g papryki konserwowej
50g majonezu
15ml bialego wytrawnego wina
natka pietruszki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka paprykowo-pieczarkowa

Pieczarki pokroic w paseczki, ugotowac wystudzic i odcedzic. Nastepnie polaczyc z papryka pokrojona w paseczki, majonezem i winem i posiekana natka pietruszki, doprawic do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak