Sposób przygotowania

Nutellę wymieszać z posiekanymi orzechami i migdałami. Wafle tortowe przekładać przygotowaną masą czekoladową. Dobrze dociskać do siebie poszczególne wafle. Gdy przełożymy już wszystkie, zawijamy je w folię aluminiową, kładziemy na nich ciężką deskę do krojenia, żeby obciążyć wafle. Po upływie 2- 3 godzin wyjmujemy wafle z folii i polewamy z wierzchu polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Super !!! Muszę wypróbować :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    robiłam kiedys- pyszne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wypróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !