Przepis i sposób przygotowania na: kurczak z żurawiną
Sos: Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Wszystkie składniki wymieszaj: majonez, keczup, żurawinę, czosnek oraz curry.
Usmażone mięso ułóż na talerzu, posmaruj sosem.
filety z piersi kurczaka | 2 szt. |
jajko | 2 szt. |
2 szklanki mąki (pół na pół pszennej i ziemniaczanej) | |
łyżka kucharka | |
3/4 słoika majonezu | |
mały pikantny keczup | |
pół słoika żurawiny | |
ząbki czosnku | 3 szt. |
4 łyżki curry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: