Sposób przygotowania

W 250 ml zagotowanej wody rozrabiamy agrestową galaretkę,gdy zacznie tężeć mieszamy ją z gotową śnieżką.Całość wlewamy do wyłożonej herbatnikami tortownicy.Wstawiamy do lodówki.Tak samo rozrabiamy pomarańczową galaretkę,kiedy zacznie tężeć łączymy ją z gotową śnieżką,dodajemy pokrojone w kostkę plastry ananasa,dokładnie mieszamy i wlewamy do tortownicy.Całość wstawiamy z powrotem do lodówki.Po 5 minutach ciasto przyozdabiamy winogronami.Następnie w 500 ml wody rozrabiamy ostatnią galaretkę,gdy stężeje wlewamy ją na schłodzone ciasto i wstawiamy je do lodówki na 1,5 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam takie pianki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    muszę wypróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !