Sposób przygotowania

Kapustę kwaszoną płuczemy w wodzie i dokładnie wyciskamy. Wrzucamy do rondelka i gotujemy. Dodajemy pokrojoną marchew, łyżkę koncentratu, przyprawę Prymat i gotujemy, aż kapusta zmięknie. Jeśli cała woda odparuje podlewamy bulionem. Pod koniec wrzucamy jeszcze pokrojoną kiełbasę. Zdejmujemy z ognia i czekamy, aż wystygnie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    interesujace
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłabym teraz gdy robi się zimno brrr

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !