Sposób przygotowania

Rybę oszyścić, pokroić i natrzeć solą i pieprzem. Dodać sok z cytryny. Oprószyć mąką. Włoszczyznę umyć i pokroić wraz z porem. Na podgrzanym oleju smażyć rybę ok. 3 minury. Podsmażyć też pokrojoną włoszczynę. Rybę i warzywa zalać wywarem i gotować ok 15 minut. Dodać paprykę czerwoną. Przyprawić.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Jestem ciekawe jak smakuje bo tradycyjnej zupy rybnej się nie chwycę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    arrnold

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !