Sposób przygotowania

- Makaron gotujemy według wskazań na opakowaniu. Odcedzamy i przykrywamy, aby pozostał ciepły.
- Szpinak wkładamy do garnka, dusimy kilka minut. Gdy odparuje woda dodajemy plasterki czosnku, sól, pieprz i gałkę, mieszamy, dusimy kilka minut, a następnie gasimy płomień.
- Makaron dodajemy do szpinaku, mieszamy starannie, by w całości został oblepiony.
- Przekładamy do misek i posypujemy serem. Buon appetito!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Zjadłabym taki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    Gotowe w mgnieniu oka, dlatego polecam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    uwielbiam takie dania, mało pracy a jaki pyszny posiłek!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wszelkie makarony sa pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anecia04

    no to prawda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    makaron+szpinak+ser=najlepsze połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    jesli smakuje tak jak wyglada to musi byc pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    fajnie wyglada takie zielone spagetti

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !