Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg domowy

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 2 szkl
zsiadłe mleko 4 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg domowy

Swieże mleko zagotować i wlać gorace do zsiadłego mleka,wymieszać i pozostawić do ostygniecia.
Odcedzić twaróg.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA79 16.02.2011 16:08
szybkie
iwona332 25.10.2010 00:14
super
Magdalena80 20.10.2010 20:48
uwielbiam domowe twarożki
MAŁGORZATA108 02.10.2010 17:27
Czyżby to było takie proste?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak