Sposób przygotowania

10 łyżeczek żelatyny zagotować z 1 szklanką wody i podzielić na 3 części. 4 jajka ubić ze szklanką cukru i podzielić na 2 części. Do jednej z nich wlać 1 część żelatyny, dowolny zapach i ubijając trzepaczką wylać do tortownicy. Do 2 części masy jajecznej dodać 2 łyżeczki kakao i 2 część żelatyny. Dokładnie połączyć i wylać na żółtą część. 1 szklankę śmietany ubić z 2 łyżkami cukru i dodać 3 część żelatyny wylać do tortownicy na część brązową. Na wierzch wylać galaretkę.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super mleczko
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Moje ulubione ptasie mleczko!! :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    Rarytasy ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !