Sposób przygotowania

Karczek umyć, osuszyć, rozbić, oprószyć solą i mocno pieprzem. Na każdym kawałku z boku kładziemy cebulkę, ogórek i boczek pokrojone w paseczki. Zwijamy roladki, łapiemy je wykałaczkami żeby się nie rozleciały. Podsmażamy na gorącym oleju, przekładamy do innej patelni, zalewamy wodą. Dusimy do miękkości, na koniec zatrzepujemy mąką. Podajemy z kaszę i surówką.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    muszę zrobić koniecznie zabiorę przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszności!! Ja do tego poproszę kluski śląskie i modrą kapustę , hihi :P
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zrobię dziś na obiad. prezentuje się smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    no fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !