Sposób przygotowania

Ryż gotujemy, wyjmujemy z woreczków i wsypujemy do miseczek. Na ich spodzie możemy położyć odrobinę dżemu, polewamy ryż jogurtem i znów nakładamy dżem. Jabłka myjemy i ścieramy na tarce. Dodajemy do ryżu.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    moje dzieci to lubia
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    smacznie sie zapowiada
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    z dżemem nie jadłam ale może być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, cos dla moich dzieci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    intryguje mnie ten jogurt o smaku pieczonego jabłka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    jeszcze tego nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    przypomniało mi się moje dzieciństwo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !